2012. április 17., kedd

A rettegés, a rettenet és a félelem 168 órája

1. nap

A gyerekek felmásztak a fára, majd a tanár intelmének ellentmondva, elkezdték egymás agyvelejét megrágcsálni. A véres jelenteket látva az igazgató, rendelt egy pizzát, melynek elfogyasztását követően megfelelő juttatásokért cserébe igénybe vette a város legbájosabb hölgyének szolgálatait, aki kiszívta a mérget az igazgató szervezetéből. Ezalatt a gyerekek közül már csak kettő küzdött a játszótér feletti végleges uralomért. Végül Bendegúz diadalmaskodott eme nemes küzdelemben.

A tanár szólt: Ez nem helyén való!

2. nap


Zombik és vámpírok támadtak a 6.B osztály tanulóira és oktatóira, miközben azok az emberek szaporodásáról tanultak. Pistike hatalmas érdeklőssel figyelte a tanárnő szavait a hímvessző felépítéséről.

Sári azt monda: Homár vagy Pistike.

Így van - szólt a tanárnő.

A zombi leharapta a tanárnő jobb lábát, aki véres küzdelemben próbálta megmenteni azt, ám hiába, a szörnyű fenevad szorítása sokkal erősebb volt. Pár pillanat alatt eltávolította az ifjú szűz kecses bal lábát. Ezt követően a gyerekek a szobában található csontváz, Huba segítségével próbálták megvédeni társaikat. Időközben a vámpírok, kiszívták az igazgató vérét.

Szörnyű látvány volt.

3. nap

A jeti bukkant fel. Megette a takarítónőt.

4. nap

Szörnyű küzdelem volt kibontakozóban az iskola medencéjénél, ahol a Loch Ness-i szörny próbálta elragadni a 3.C osztály tanulóit, akik a tanári figyelmeztetés ellenére bálnákra akartak vadászni, és eladni az azokból sajtolt parfümöt Ukrajnában. A szörny zöld volt. Nagy. Az osztály legéletrevalóbb gyermeke, Jancsi harcolt legkeményebben, és veszett oda azonnal. A visszahúzódó Juli, maradt meg legtovább.

De őt megerőszakolta az igazgató. Análisan. Rossz volt.

A szörny megette őt is.

5. nap

A tanfelügyelő jött ellenőrizni Salgótarjánból. Nagy volt a rettegés, mert az iskola régóta nem tartotta be az előírásokat.

Nyúzzuk meg, és akasszuk fel, majd mondjuk azt, hogy megette a jeti - javasolta a gazdasági felelős.

Így is tettek. A felbőszült gyermekek hada ellepte a tanfelügyelőt, Bandika kirágta az agyvelejét.

6. nap: Az arab-zsidók által kifejlesztett méreganyagok megmérgezték a konyhásnénit. Szörnyű fájdalmai voltak, az utolsó pillanatokban azt kívánta inkább szült volna hat sünt. Sajnos az élelmes Jani is áldozatául esett a kórnak.

Magdolna ezalatt paradicsomot vásárolt a Tescóban. A legszebb példányt kereste, szerencsére meg is találta.

Akciós volt.

7. nap

A földönkívüliek elpusztították az egész iskolát.

Kár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése