2012. április 17., kedd

Állhatatos Margó szürreális esete

Ez itt egy pattanás! - szisszent fel Pusztahelyi Erzsébet. Nem volt ez különösebb probléma, hiszen a hölgy a falu egyik gyöngye volt, nem aggódott a szépségén esett folt miatt.

Hamar elmúlik.


De nem múlt! 

Teltek - múltak a hetek, a hónapok, az évek, ám az állhatatos teremtés az Istenért sem akarta elhagyni Erzsébet orcáját. Az évek során teljesen hozzánőtt a lányhoz. Nem akarta elhagyni újdonsült barátját. Erzsébet viszont nem örült Margó látogatásának.

Tönkretetted az életem! - mondta Erzsébet.

Margó egy ideig tűrte Erzsébet sérelmeit, később azonban egyre fájóbb, egyre égetőbb érzés fúrta be magát gennyes szívébe. Fájt, hogy a lány nem viseli el őt, pedig, ő is csak a dolgát végzi. Mit tud tenni, ha egyszer ide küldte a természet?

Ez is csak egy munka.

Erzsébet lelkét elöntötte a gyűlölet, elfordult barátaitól, családjától, és csak azon agyalt, hogyan tüntethetné el az egyre kövérebbé váló Margót. Persze az is egyre szemtelenebbé vált, idővel meghívta barátnőit, Jolánt és a szapora Fannit is, aki hamar sok - sok pattanás-gyermekkel ajándékozta meg Erzsébetet.

Ekkor járt a Krampusz a faluban.

A Krampusz egy bróker volt a nagyvárosból, a legjobb öltönyben, a legjobb ingben és a legszebb órával a kezén járta a falut. Mercedesszel. Vagy Audival.

Ezt is, azt is beszélik.

A Krampusz csúnya volt. Ocsmány. De Erzsébet azonnal beleszeretett. Pedig goromba volt, kicsi pénisszel, és büdös szájjal. Vajon mit tetszhetett meg rajta?! Azt beszélik a szeme, vagy a vagyona.

Az emberek sok-sok dolgot beszélnek. Mindig.

A Krampusz szívéhez azonban csak selymes, tiszta arcbőrrel lehetett eljutni.


A tőr lendült, Margó kidurrant.

Hamarosan Jolán, Fanni és a gyermekek is hasonló sorra jutottak.
A Krampusz így már közösülhetett Erzsébettel, ám a friss sebekből kicsorgó gennymaradékok ADIS-es sejteket rejtettek magukban. Két hét, és mindketten elmentek.

Ez volt Margó bosszúja.

A bosszú édes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése